Soorten ceremonies

Soorten Ceremonies

CEREMONIEEL HUWELIJK

Willen jullie een prachtig ceremonieel huwelijk op de plaats en de tijd waar jullie altijd al van hebben gedroomd.In een prachtig kasteel, op het strand, in het bos, bij volle maan? Is het geen officiële trouwlocatie, neem dan contact met mij op en dan bespreken we de mogelijkheden in een persoonlijk gesprek.

WETTELIJK HUWELIJK

Gaan jullie voor een wettelijk huwelijk in de gemeente Den Helder, en op een locatie die aangewezen is door de gemeente Den helder als officiële trouwlocatie. Dan nemen jullie gewoon contact op met de gemeente en spreken jullie je voorkeur uit. Jullie betalen dan de gemeentelijke leges.

Gaan jullie voor een wettelijk huwelijk, maar in een andere gemeente. Dan kan de gemeente waar jullie trouwen mij benoemen voor BABS voor 1 dag. Die kosten komen bovenop de gemeentelijke leges en buiten mijn kosten om.

CEREMONIESPREKER​

Willen jullie je liefde bezegelen met een ceremonieel huwelijk, omdat jullie van elkaar houden, maar een huwelijk nog iets te officieel vinden. Of zijn jullie al heel lang getrouwd en zo blij met elkaar dat jullie dat opnieuw willen bevestigen. Vinden jullie het fijn om elke 5 jaar jullie elkaar je liefde betuigen. Hoe mooi is dat om dat te doen met een ceremonie waar jullie je helemaal in kunnen vinden.

Financiële zaken

Hier wil niemand het graag over hebben, maar je wilt toch weten waar je aan toe bent voor het financiële plaatje. Neem contact met mij op zodat ik jullie na ons eerste gesprek een offerte kan maken. Ik hou namelijk erg van all-in prijzen zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Kennismaken?

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan

Schuiven naar boven