Over Claudia

OVER CLAUDIA

Over mijzelf

Jullie trouwen is een grote eer

Mijn naam is Claudia. Ik ben ruim 40 jaar werkzaam in het kappersvak en 26 jaar als zelfstandig ondernemer met mijn bedrijf Claudia Coiffure.Creativiteit en werken met mensen zijn mijn grote passies.

Sinds februari 2020 ben ik beëdigd Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand van de gemeente Den Helder.

Deze nieuwe passie is ontstaan, omdat mijn dochter en schoondochter mij de vraag hebben gesteld of ik ze zou willen  trouwen. Deze vraag heb ik met een volmondig “ Ja, Ik wil” beantwoord.

Ik ben mij in het trouwen en ceremonie-spreken gaan verdiepen en ik word met elk huwelijk steeds enthousiaster. Wat een leuke baan.

In mijn werk als kapster heb ik al veel bruidsparen achter de schermen mogen helpen, en van een geweldig bruidskapsels mogen voorzien. Nu kan ik mijn werk voor de schermen af maken met een prachtige ceremonie die jullie liefde vertolkt.

Claudia Smits

MIJN KERNWAARDEN

vertrouwd

Al jullie gesprekken zullen secuur worden behandeld. Alles wat wordt besproken wordt nauwgezet en gedetailleerd uitgewerkt tot een prachtige speech.

persoonlijk

Doordat ik persoonlijk bij jullie thuis kom om alles door te spreken kunnen we er samen een mooie speech van maken. Dit is niet echt aan tijd gebonden.Ook houd ik graag telefonisch contact of via de app, zo kunnen we de ceremonie up to date houden.

uniek

Ik denk dat het heel uniek is dat er iemand is die je de hele dag achter de schermen bij kan staan qua styling en haar, dat schept zowiezo een persoonlijke band en veel rust. En dat ik jullie dan ook ook nog mag trouwen ………. Hoe bijzonder wil je het maken!

BLOG

Kennismaken?

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan

OVER CLAUDIA COIFFURE

Uw kapper in Den Helder

Al meer dan 26 jaar aan de Jacob Giltjesstraat in Den Helder, vindt u Claudia Coiffure. Geen gewone kapsalon, maar uw persoonlijke kapsalon voor zowel dames, heren en kinderen.

breed scala aan behandelingen

Claudia Coiffure Den Helder biedt een breed scala aan behandelingen, voor zowel het haar als de huid. Naast knippen en kleuren, heb ik mezelf toegelegd op haarverzorging in het breedste zin van het woord. Van styling tot en met het aanpakken van hoofdhuidproblemen (eczeem en psoriasis) en haaruitval problemen (allopecia, allopecia areata en chemokuur). Bij Claudia Coiffure wordt gebruikt gemaakt van de kwalitatief hoogstaande en dermatologisch geteste producten van Mediceuticals en Davines.

Uw wensen en persoonlijke stijl

Mijn uitgangspunten zijn helder. Ik luister naar uw wensen en adviseer u welk kapsel het best aansluit bij uw wensen en persoonlijke stijl. Ieder mens is uniek, dat geldt dus ook mijn advies.

Schuiven naar boven