Verwonderd op de trouwbeurs

Verwonderd op de trouwbeurs

"Verwonderd hoeveel bruidsparen en niet op de hoogte zijn dat je ook een eigen BABS kunt kiezen.."

Er moet mij wat van het hart. Ik was gisteren aanwezig op de trouwbeurs In het Noorderkerk in Hoorn. Ik was oprecht verwonderd hoeveel bruidsparen en niet op de hoogte zijn dat je ook een eigen BABS kunt kiezen. Hoeveel bruidsparen denken dat je alleen kunt trouwen op het gemeentehuis. Hoeveel bruidsparen niet weten dat je een prachtige trouwlocatie uit kan kiezen. Dat je zelf kan bepalen hoe je dag eruit gaat zien. En dat je zelf de ambtenaar kan kiezen die het beste bij jullie past en jullie complete verhaal verteld.

Want lieve bruidsparen, Er is heel veel mogelijk op dat gebied. Vroeger was het inderdaad zo dat je alleen trouwde op het gemeentehuis, de locatie voor het feest uitzocht en zo je dag indeelde. Gelukkig zijn er mooie programma ’s op televisie zoals Married at first site, Say yes to the dress, Braidzilla, dat is dan weer niet het beste voorbeeld maar ok. We zien dus wel andere manieren van trouwen. Trouwen op prachtige locaties, op een kasteel, op een boerenerf midden In het bos, op het strand. Trouwen op de feestlocatie. Er is gewoon heel veel mogelijk. Maar ook de keuze voor de ambtenaar.

Dus lieve bruidsparen, Als je een mooie locatie kiest, prachtige kleding uitzoekt een goede fotograaf neemt, denk dan ook heel goed na over een ambtenaar die jullie verhaal vertelt. Want hoe zonde is dat als je alles goed geregeld hebt, de hele dag. En het belangrijkste stukje van de dag, dat jullie je officieel aan elkaar gaan verbinden, niet laat bezegelen met jullie eigen verhaal…….!!!!!!! Dit kan toch je dag maken en breken. Als de ceremonie goed is vergeet je dat je hele leven lang niet meer. En zo hoort het……………..!!!!!!!!

Verwonderd op de trouwbeurs
Schuiven naar boven